Общи условия за ползване на сайта

Цени

Всички обявени цени в сайта са в български лева издават се опоростени фактури !

Ограничение на отговорностите .

Екипът на гайда.com се старае да ви предостави винаги максимална актуална информация,

гайда.com не носи отговорност за вреди, получени в  следствие на публикувана информация, както и за съдържанието и достоверността на публикуваните в сайта статии,технически спецификации,материали и др.

 Използването на информация от сайта е разрешено само в случай, че цитирате  гайда.com като източник на информацията с вмъкване на хиперлинк към статия или страница.

Включването и използването на хиперлинк към гайда.com е свободно.

Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общо установените правила на комуникации, Да извършват злоумишлени действия, като разпространяване на вируси и други дайствия , които  нарушават правата  или интересите  на трети лица .

гайда.com не носи отговорност спрямо потребителите на сайта ако към даден момент няма складови наличности на  предлагана стока,

Снимките в сайта са на реални изработени инструменти.гайда.com си запазва правото да променя дизайна, цветовете, размерите и др. при изработването на инструментите.

гайда.com не носи отговорност спрямо потребители на сайта, както и по отношение на трети лица, в случаи на копиране или друг вид неправомерно използване на чужда търговска марка, запазен промишлен дизайн, запазен знак за произход, информация, картина, звук, образ и други.

Всички такива принадлежат на съответните им собственици и се използват в сайта единствено с цел реклама или за продажба на съответния продукт или продукти.